آبگوشت لپه | طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی

مواد لازم آبگوشت لپه با لیمو عمانی


گوشت ماهیچه یا استخوان سردست     750 گرم
لپه     50 گرم (1 پیمانه سرخالی)
لیمو عمانی     4 الی 5 عدد
پیاز متوسط     2 الی 3 عدد
روغن آب کرده     2 الی 3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم
سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی     5 الی 6 عدد

آبگوشت لپه


طرز تهیه آبگوشت لپه با لیمو عمانی



    پیازها را خرد می کنیم و سپس آنها را داخل روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شوند. لپه ها را پاک می کنیم و می شوئیم و آنها را با پیاز، کمی تفت می دهیم.
     گوشت را تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آبِ گوشت جمع شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده، هم می زنیم. 5 الی 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش آید. سپس در قابلمه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد، لیمو عمانی ها را تکه تکه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد.
     در اواخر طبخ 5 الی6 عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی نیز بپزد. در صورت تمایل می توانید مقداری رب‎گوجه نیز به آبگوشت اضافه نمایید.

 

آبگوشت لپه

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه