آش گیلدیک | طرز تهیه آش گیلدیک

مواد لازم برای آش گیلدیک



    گل نسترن: 500 گرم
    سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
    گوشت چرخ کرده: 250 گرم
    تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته): 50–40 گرم
    نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام: 1/2 پیمانه
    برنج: یک پیمانه
    برگ زردآلو: یک پیمانه
    آلوچه: یک پیمانه
    لواشک: 250 گرم
    مغز گردو: یک پیمانه
    نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش گیلدیک



گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می کنیم.

برنج را با 6 پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکته: گل نسترن را باید 3 روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را 24 ساعت خیس می کنیم.

 

آش آش آذری آش آذربایجان غربی نمناک

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه