باقالاپلو با گوشت | طرز تهیه باقالاپلو با گوشت بره

مواد لازم باقالاپلو با گوشت بره



برنج ایرانی 1 کیلو گرم
ماهیچه گوسفندی 500 گرم
شوید تازه یا خشک 300 گرم
باقالای سبز ایرانی 400 گرم
پیاز 3 عدد
زعفران 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

باقالاپلو با گوشت

طرز تهیه باقالاپلو با گوشت بره



     برنج را می شوییم و به مدت 3 الی 4 ساعت در آب ولرم به همراه نمکِ سنگِ بهداشتی خیس می کنیم و مطابق دستور چلوی ساده آبکشی درست می کنیم.
     چربی های ماهیچه را از آن جدا می کنیم تا کاملاً تمیز شود. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ می کنیم تا کمی خودش را بگیرد و رنگ آن کمی تیره شود. سپس ماهیچه و پیاز را به همراهِ نمک و فلفل و روغن در کمی آب در حرارت خیلی کم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت می پزیم.
     شوید را پاک کرده، خوب می شوییم و خرد می کنیم. (اگر از شوید خشک استفاده می کنید، مقدار کمتری شوید بریزید و  آن را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنیم باقالا ها را به آن اضافه می کنیم. برنج و باقالا را به آرامی آبکش می کنیم.
     ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه می ریزیم و حرارت می دهیم. در همین حین برنج و باقالا و شوید را در قابلمه می ریزیم. پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.
     زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط می کنیم. با 6 قاشق برنج در ظرفی جداگانه مخلوط می کنیم. برنج را در دیس می کشیم و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه می کنیم. بسته به سلیقه می توانیم گوشت را در ظرفی جدا یا در کنار پلو سرو کنیم.
 

باقالاپلو با گوشت

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه