برنج کاسه ای | طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

مواد لازم برای برنج آذری



    برنج3 پیمانه
    ذرت 1 پیمانه
    نخودفرنگی 1پیمانه
    هویج خردشده 2 عدد
    گوشت مرغ 250 گرم
    زرشک 2 قاشق غذاخوری
    خلال بادام (یا پسته شامی) 2 قاشق غذاخوری
    پیاز خرد شده 2 عدد
    نمک وفلفل واودیه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

 

پیاز را سرخ می کنیم. کمی زعفران می زنیم وبرنج خام خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می کنیم. تخم گشنیز، زرچوبه ودارچین وپودر کاری را اضافه می کنیم وکمی نمک اضافه کرده و3 دقیقه تفت می دهیم. کمی روغن اضافه کرده سپس هویج آب پز، نخودفرنگی وذرت را اضافه می کنیم (درصورت دلخواه قارچ وفلفل سبز نیز می توان اضافه کرد). سپس کمی از خلال بادام (یا پسته شامی) وزرشک را افزوده ،3 لیوان آب می ریزیم ومی گذاریم نسبتا بپزد. بعد در یک کاسه بزرگ چرب شده کمی زرشک وبادام ریخته وسپس لایه لایه برنج و مرغ را اضافه می کنیم می توانیم رویش پادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده رویش را بپوشانیم. سپس بدون فویل (ودر صورتیکه رویش را با سیب زمینی یا بادام نپوشانده ایم با فویل) در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت می پزیم.

برنج کاسه ای

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه