خورش قیمه یزدی | طرز تهیه خورش قیمه یزدی

مواد لازم برای خورش قیمه یزدی



    نخود لپه شده 500 گرم
    پیاز بزرگ یک عدد
    روغن جامد یا کره دو قاشق سوپخوری
    گوشت خردشده 600 گرم
    نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
    پیاز داغ برای تزئین دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیمه یزدی



    نخودها را خیس کرده یک روز قبل از پخت حدود چهار الی پنج بار آب آن را عوض کرده و بعد لپه کنید.
    پیازها را نگینی کرده و سرخ کنید، گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.

خورشت قیمه یزدی


    نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد نخود را بریزید. پس از کمی تفت خوردن، داخل مواد آب ریخته بگذارید تا جا بیفتد.
    15 دقیقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه کرده تا بوی مطبوع زعفران در غذا بپیچد. در ظرف مناسب کشیده روی آن را با پیازداغ تزئین کنید و همراه چلوی زعفرانی سرو نمایید.
 

خورشت قیمه یزدی
 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه