خورش کدو حلوایی | طرز تهیه خورش کدو حلوایی
مواد لازم خورش
گوشت مغز ران گوسفند : 500 گرم
زعفران ساییده شده : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
کدو حلوایی : 500 گرم
رب : یک قاشق غذاخوری
پیاز : دو عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
روغن کانولا : 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
کدو ها را به قطعات 5 در 5 سانتی متری برش داده یا قالب بزنید ، سپس آن ها را درون کمی روغن سرخ میکنیم .
گوشت را همراه با پیاز داغ و زردچوبه تفت داده و کمی سرخ میکنیم ، میگذاریم تا گوشت پخته شود .
وقتی که گوشت پخته شد ، رب را در مقداری آب حل کرده و همراه با شکر ، نمک ، فلفل و زعفران به ظرف اضافه میکنیم تا مزه ها کاملا با هم ترکیب شود و در نهایت نیز کدو را به خورش اضافه میکنیم .