خورش کنگر | طرز تهیه خورش کنگر
موادلازم خورش کنگر
گوشت ماهیچه 500 گرم
کنگر 2 کیلوگرم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آبغوره ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
غوره ¼ پیمانه
پیازداغ 2 الی 3 قاشق غذاخوری
دارچین به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه خورش کنگر
ابتدا گوشت را با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ می کنیم و سپس مقداری آب جوش روی آن می ریزم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
کنگر ها را پاک می کنیم و در مقداری روغن، با نمک و زردچوبه سرخ می کنیم.
وقتی گوشت نیم پز شد و کمی آب داشت، کنگرهای سرخ شده را به آن اضافه نموده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت و کنگر خوب بپزد.
آبغوره و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس غوره را نیز می ریزیم. (اگر غوره تازه بود آبغوره کمتری استفاده کنید.) سپس پیازداغ و دارچین و زعفران را هم می زنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا جا بیفتد.