دنده کباب سنتی | طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه

مواد لازم برای دنده کرمانشاه


    دنده ی گوسفند: یک کیلو
    پیاز ریز خرده شده: 2 عدد
    سیر: یک حبه
    فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
    سماق: یک و نیم قاشق چایخوری
    رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای دورچین



    نان تازه: به مقدار لازم
    پیاز: یک عدد
    لیمو ترش: به مقدار لازم
    گوجه فرنگی کبابی: به مقدار لازم
    جعفری ساطوری: به مقدار لازم

 

دنده کباب سنتی



طرز تهیه دنده کرمانشاه



    دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.

    پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .

    سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود .

    کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.

 

دنده کباب سنتی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه