طرز تهیه خورش بامیه

Asemooni.com

bamiyeh-stews

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :

ران گوساله 400 گرم

بامیه 400 گرم

پیاز 2 عدد

آبغوره 2 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

زردچوبه 1 قاشق مربا خوری

دارچین 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری

زعفران 1/2 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش بامیه :

آسمونی : ابتدا پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با 2 لیوان آب اجازه می دهیم که به مدت 1/5ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید)

برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با 2 لیوان آب به مدت نیم ساعت می گذاریم تا کمی پخته شود.

بعد از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه