طرز تهیه خورش کرفس

Asemooni.com

celery-stew-recipe

آسمونی : مواد لازم برای تهیه خورش کرفس :

روغن مایع : 100 گرم

پیاز: یک عدد

گوشت گوسفند : 350 گرم

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

فلفل : 2/1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری

چاشنی خورشت مگی : یک بسته

آب : یک لیتر

کرفس پاک کرده : 450 گرم

سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس ) : 150 گرم

نمک : 1 قاشق چایخوری

آبغوره : 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)

 

طرز تهیه خورش کرفس :

روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.

زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید. کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.

سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.

کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.

خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. آبغوره را اضافه کنید.

اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه