طرز تهیه سالاد شیرازی

مواد لازم برای ۳-۴ نفر:
خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی
۲ عدد بزرگ

گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی
۲عدد بزرگ

پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی
۱عدد بزرگ

سرکه
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون
۲تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :

خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در ظرفی بریزید ، سرکه و روغن را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و زیر و رو کنید .

به این سالاد می توانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید .

- گاهی به جای سرکه ، یا علاوه بر آن ، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار می برند .

- می توان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد .

• منظور از خیارنگینی نخودی همان خیار با قطعات کوچک است .

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه