طرز تهیه پاپ کورن جوجه

مواد لازم:

مرغ بدون استخوان و پوست 500گرم

عسل        1قاشق غذاسوپ خوری

تخم مرغ     1عدد

آرد            1پیمانه

روغن        به مقدار لازم

نمک         قاشق چایخوری

شیر        1/2پیمانه

 

طرز تهیه:

مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کرده و با نصف عسل ونصف نمک مخلوط  کنید.در کاسه ای شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و در ظرفی دیگر باقیمانده نمک و آرد را باهم مخلوط نمایید. تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ سپس آن ها را در آرد بغلتانید تا کاملا سطح مرغ ها پوشانده شود و اجازه دهید به مدت ده دقیقه در آرد بماند . در یک قابلمه بزرگ روغن را داغ نموده  سپس آرد اضافی را از روی تکه های مرغ تکانده و در روغن داغ به مدت سه دقیقه سرخ کنید تا جوجه ها طلایی شوند.پس از این که پاپ کورن ها آماده شدند آنها را به صورت داغ و باسس سرو کنید.

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه