فوت و فنهای مهم برای کدبانوگری خانمها

فوت و فنهای مهم برای کدبانوگری خانمها

Bano[WwW.Kamyab.IR]

کدبانو بودن فوت‌وفن‌هایی بسیاری را میطلبد از آشپزی گرفته تا خانه‌ داری. در این مطلب می‌توانید فوت‌ و فن‌های رفع بوی بد سفره، خاموش کردن ماهیتابهٔ آتش گرفته، ضدعفونی کردن لوازم بهداشتی و……… را بیاموزید.

صاف کردن میله کاموا:
میله‌های کاموا را پس از کج‌وکوله شدن دور نیندازید بلکه مدت کوتاهی در محلول سرکه داغ قرار دهید تا نرم شوند بعد از نرم شدن آن‌ها را به آسانی و با دقت صاف نمایید و برای سفت شدن مجدد، میله‌ها را در آب یخ یا در یخچال قرار دهید.

نو کردن فرچه ناخن:
اگر فرچه یا برسی که با آن زیر ناخن‌‌هایتان را پاک می‌کنید نرم شده و دیگر بخوبی زیر ناخن‌های شما را پاک نمی‌کند آن را یک ربع ساعت در محلولی که نیمی از ‌آن آب و نیمی دیگر سرکه است بخیسانید.

وقتی تابه آتش می‌گیرد:
هنگامی که تابه روی اجاق‌گاز به دلایل مختلف آتش گرفت، به جای اینکه سعی کنید با فوت کردن یا ریختن آب، آتش را خاموش کنید فورا یک سینی را روی تابه‌ بگذارید تا پس از اتمام اکسیژن آتش خاموش شود.

الکل بهترین ماده ضدعفونی :
برای ضدعفونی کردن وسایلی مانند ریش‌تراش یا برس سر، پنبه‌ای را آغشته به الکل کنید و روی آن‌ها بکشید تا کاملا ضدعفونی شوند.

رفع بوی بد سفره :
اگر دوست دارید رومیزی و سفره نایلونی ضخیم شما همیشه تمیز باشد و بوی غذا و چربی ندهد، هر بار پس از استفاده با آب و کمی سرکه به وسیله یک قطعه ابر سفره را پاک کرده و خشک نمایید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه