کوکوی بادمجان | طرز تهیه کوکوی بادمجان

مواد لازم برای کوکوی بادمجان

 

بادمجان : 5 عدد

تخم مرغ : 4 عدد

روغن : 200 گرم

نمک فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
 

کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان



بادمجانها را شسته پوست کنده و کمی سرخ می کنیم. آنها را خرد کرده خوب له می کنیم آنگاه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن افزوده خوب می زنیم بعد در ماهی تابه ای روغن را داغ کرده کلیه مواد را یکجا داخل ماهیتابه خالی می نماییم پس از اطمینان از اینکه یک طرف آن سرخ شده آن را آرام در سینی برگردانده و طرف دیگر را سرخ می نماییم در ماهی تابه را گذاشته تا مواد کاملا مغز پخت گردد. بهتر است زیاد سرخ نشود.

کوکوی بادمجان

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه